audience, band, celebration-1867754.jpg

Festivaler og konsertarenaer

Vi leverer popcornmaskiner, varmeskap og råvarer til festivaler og konserter. Enten du skal ha en liten hagefestival for venner, en stor festival eller en konsert med mange tusen besøkende – har vi utstyret.  

Vi har levert varer og tjenester til festivaler i Norge i over 30 år, og vet hva du som arrangør trenger. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg å kartlegge dine behov.

concert, crowd, silhouette-3084876.jpg

Poppe selv eller kun servere?

Popcorn er en sikker vinner på festivaler, og den gode lukten tiltrekker seg folk. På store arrangementer er det viktig å sørge for at køen går fort unna, og at du har maskiner som er store nok for jobben. Å poppe selv gir best fortjeneste, men det kan også være et godt alternativ å kjøpe ferdigpoppet popcorn i storsekk og kun ha varmeskap som holder popcornet ferskt. 

Vi hjelper deg å finne ut hva som lønner seg mest i ditt tilfelle.

Snacks

I tillegg til popcorn tilbyr vi baconsnacks og snacksnøtter. Begge deler er populært på festival og er enkelt å servere og håndtere. 

Snacksnøtter leveres i praktisk boks med skrulokk. Perfekt å putte i veska om man ikke spiser opp alt! 

Famliearrangementer

På famliearrangementer med folk i alle aldre er sukkerspinn en vinner. Vi leverer sukkerspinnmaskiner i flere størrelser, samt ferdig sukkerspinn på boks.

Skroll til toppen