Hvem vi er

Juridisk navn: Popcorn Compagniet AS

Telefon 64 90 55 90

E-post: popcorn@popcorn.no

Besøksadresse: Tomtaveien 13, 1449 Drøbak

Postadresse: Popcorn Compagniet AS, Pb. 329, 1441 Drøbak

Vår nettstedsadresse er: https://www.popcorn.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Popcorn Compagniet AS kan samle inn personopplysninger fra besøkende ved bruk og utfylling av kontaktskjemaer på nettsiden. Vi samler inn personopplysninger som navn, e-post adresse og telefonnummer. De personopplysninger som innhentes er nødvendige for at vi skal kunne administrere kunders forespørsler.

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Kontaktskjemaer

Popcorn Compagniet AS samler inn personopplysninger som navn, e-post adresse og telefonnummer ved utfylling av kontaktskjemaer. Informasjonen kan bli lagret på våre servere i inntil 12 måneder, for at vi skulle kunne yte best mulig kundeservice. Vi deler ikke personopplysninger med noen tredjeparter eller samarbeidspartnere. Opplysningene vil ikke bli brukt til markedsføring.

Informasjonskapsler (Cookies)

På popcorn.no bruker vi hovedsakelig cookies fra tjenestene som er listet opp nedenfor.

Google Adwords: ​Google Adwords benyttes i forbindelse med annonsering i Googles søkeresultater. Når bestemte søkeord brukes på Google vil annonser fra Popcorn Compagniet AS vises i søkeresultatet. Hvis du har besøkt vårt nettsted tidligere, brukes Google Adwords også for å vise deg annonser fra Popcorn Compagniet AS på andre nettsteder.

Google Analytics: Et webanalyseverktøy som samler inn data om hvordan nettstedet brukes. Informasjonen som lagres er for eksempel hvilke sider som er besøkt, hvor lenge et besøk på en side varer og hvilket land en besøkende befinner seg i.

Facebook Connect: Denne tjenesten brukes for at du enkelt skal kunne dele innhold fra vårt nettsted med vennene dine på Facebook.

Facebook Custom Audience: En tjeneste vi bruker for å målrette vår digitale markedsføring, for eksempel vise annonser på Facebook til personer som tidligere har besøkt vårt nettsted via en lenke fra Facebook.

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Hvis du vil deaktivere cookies

Du kan selv velge å endre innstillingene i nettleseren din slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert, men du kan da kan oppleve at enkelte funksjoner på nettstedet ikke fungerer optimalt. Du kan også velge en innstilling som gir deg beskjed hver gang en cookie dukker opp, og deretter kan du bestemme i hvert enkelt tilfelle, om du vil tillate det eller ikke.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Vi deler ikke dine personopplysninger med noen tredjepart eller samarbeidspartnere.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Som et utgangspunkt slettes innhentet informasjon om deg så fort den ikke har den nytten lenger som den var ment å ha. Informasjonen vil uansett bli slettet innen 12 måneder. Unntak ved kommentarer og brukerregistrering. Se under.

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

I henhold til personopplysningslovens § 18 har du krav på innsyn i de opplysninger som er registrert. Innsyn kan fås ved å sende en henvendelse til popcorn@popcorn.no.

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Kontaktinformasjon

Ved spørsmål om personopplysninger og cookies, kontakt oss på popcorn@popcorn.no

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Popcorn Compagniet AS lagrer personopplysninger om kunder i henhold til den enhver tid gjeldende lovgivning.